Jesse, Bram en Willem al jarenlang sportieve kameraden
Jesse, Bram en Willem al jarenlang sportieve kameraden Foto: Eigen

Bèèèrgtoppers in actie tegen kanker

Algemeen Maatschappelijke discussie Sport

Nieuw Bergen | In navolging van ‘Team du Bert’ uit Siebengewald gaan Jesse Jaspers, Bram van Roosmalen en Willem van der Maazen uit Nieuw Bergen onder de naam ‘Bèèèrgtoppers’ samen met een sportief en strijdlustig team op 6 juni 2024 deelnemen aan de Alpe d’HuZes. 

Op die dag beklimmen zo’n 5000 deelnemers fietsend, hardlopend of wandelend maximaal zes keer de berg de Alpe d’Huez. Hierbij wordt zoveel mogelijk geld ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven, want dat is hard nodig. 

“Wij doen dit in het bijzonder voor onze dierbaren die hebben gestreden tegen deze ziekte en hier bovenop zijn gekomen en helaas ook dierbaren waar we afscheid van hebben moeten nemen”, aldus de Bèèèrgtoppers. “Ons doel is om hiervoor 20.000 euro op te halen met ons team.” 

Om dit doel te bereiken hebben de jongemannen hulp nodig. Geef jij dat duwtje in de rug en heb je nog tips voor bedrijven die je hiervoor kunt benaderen? Laat dit dan weten en ook het delen van dit bericht wordt gewaardeerd.

Via deze link is het mogelijk om te doneren >>>>

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT