Afbeelding
Foto: eigen

Tworby Testdag in Siebengewald

Algemeen Hobby & vrijetijd Maatschappelijke discussie

Een groot deel van de Nederlanders heeft fietsen als hobby en is tevens in het bezit van een elektrische fiets. Fietsen is voor veel mensen belangrijk om lekker in beweging te blijven. Uitonderzoek is echter gebleken dat het aantal (eenzijdige) fietsongevallen fors is toegenomen. 

Op-en afstappen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Steeds meer mensen kiezen er daarom voor om hun bestaande fiets om te laten bouwen tot een stabiele driewielfiets. Op deze manier kan men de fiets behouden waar men zo aan is gehecht. En tegelijkertijd toch veilig op pad en lekkerzelfstandig in beweging blijven.

Bij Bike Totaal Weys heeft men veel ervaring met aangepast fietsen, zij zijn dealer van de unieke Tworby ombouwmodule. Deze maakt het mogelijk om van vrijwel elke tweewieler een stabiele driewieler te maken. 

In samenwerking met Bike Totaal Weys wordt er op vrijdag 19april van 14:00 – 17:00 uur een Tworby Testdag georganiseerd. Locatie: Gochsedijk 110, 5853AE Siebengewald. 

Heeft u behoefte aan meer stabiliteit tijdens het fietsen? Dan zien wij u graag! U heeft de mogelijkheid om onder professionele begeleiding een proefrit te maken. Voor koffie en thee wordt gezorgd. Op afspraak kunt u overigens altijd bij Bike Totaal Weys terecht om de mogelijkheden te bespreken voor de ombouw van uw fiets en een proefrit te maken op de demofiets.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT