Veel medailles voor de meiden van Elegance
Veel medailles voor de meiden van Elegance Foto: Stephanie Wijers

Elegance vult de prijzenkast flink aan

Algemeen Hobby & vrijetijd Jeugd voor Jeugd Sport

Beek | Afgelopen zondag 14 april heeft Dans & Twirlvereniging Elegance haar eerste wedstrijd gehad van het seizoen. Deze keer bij haar zustervereniging Explosion in Beek en er werden weer hele mooie resultaten behaald.

“We mochten naar huis komen met maar liefst acht gouden medailles en ook werd er vier keer zilver en twee keer brons behaald”, aldus Stephanie Wijers. “Dames wij zijn weer super trots op jullie en gaan nu verder met cleanen van alle shows, zodat we na de zomer weer goed op wedstrijd kunnen.”

Voor de zomer zijn er geen wedstrijden meer, maar er staan nog wel heel leuke andere activiteiten op het programma. Zo zal Elegance haar opwachting maken met Koningsdag en bij het nieuwe festival ‘Playa op ‘t Plein’. Ook heeft de vereniging nog een workshop gepland en het eigen majorette weekend. Bovendien vindt er dit jaar de Euregioparade plaats waar Elegance samen met Beek aan gaat deelnemen. 

Wil jij eens een lesje volgen bij Dans & Twirlvereniging Elegance dan kun je dat op donderdagavond van 18.00 tot 19.00 uur vier keer gratis komen proberen. Vanaf 4 jaar ben je al van harte welkom. Elegance is een laagdrempelige vereniging waar gezelligheid voorop staat, maar als er gepresteerd moet worden gaat de focus daar ook echt naar toe. Dus kom gerust eens een keer kijken.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT