De Buren wine & dine opende op 1 juni 2020
De Buren wine & dine opende op 1 juni 2020 Foto: Gemeente Gennep

Centrummanager Vierboom wil bruisend Gennep

Algemeen

Gennep | “Nog meer beleving en een nog bruisender kernwinkelgebied. Dat is wat we de inwoners willen bieden, maar ook de ruim een miljoen toeristen die jaarlijks binnen de gemeente Gennep recreëren. Om dat te bereiken, is goede samenwerking essentieel.” Dat gebeurt in werkgroepen die worden bijgestaan door centrummanager Ron Vierboom. 

Een werkgroep bestaande uit ondernemers en de centrummanager is bezig een bedrijveninvesteringszone (BIZ) op te zetten. Door gezamenlijk structureel te investeren willen ze het centrum van Gennep op de kaart zetten, de aantrekkelijkheid hiervan versterken en de omzet vergroten.

Ontwikkelingen in de Zandstraat
Ron Vierboom zorgde er mede voor dat Coenen Schoenmode behouden bleef in Gennep. Ook begeleidde hij Snoepkado naar het voormalige Zeeman-pand en is de speelgoedwinkel verhuisd van Europaplein naar de Zandstraat. Dit betekent meer beleving en funshoppen in het stadshart met gezellige terrassen!

Gennep beleven vanaf de Spoorstraat
Nog een mooi voorbeeld van een gezellig nieuw terras is De Buren Wine & Dine aan de Spoorstraat. Vanuit het Europaplein lonkt dit stijlvol verbouwde, karakteristieke pand om Gennep te gaan beleven. Deze nieuwe horecazaak opende op 1 juni 2020.

Wilt u op de hoogte blijven van ondernemend Gennep? Meldt u dan aan voor de ondernemersnieuwsbrief via www.gennep.nl/ondernemen.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT