Gezellig feesten tijdens Bienders Bej-èn
Gezellig feesten tijdens Bienders Bej-èn Foto: Bienders Bej-èn

Bienders Bej-èn pakt weer uit

Algemeen

Siebengewald | Na twee jaar van uitstel is het eindelijk weer feest in Siebengewald, want op zaterdag 25 en zondag 26 juni wordt het terrein rondom MFC de Klaproos omgetoverd tot de locatie van Bienders Bej-èn, waar jong en oud weer kan samenkomen en genieten van de vijfde editie van dit dorpsfeest.

Zaterdag start om 12.00 uur de mafste zeskamp, genaamd ‘Spel zonder Grenzen’ waarbij teams op een sportieve manier de strijd met elkaar aangaan. Nu maar hopen dat de weergoden gunstig gezind zijn, zodat er ook voor de toeschouwers genoeg te beleven valt. Teams van 5 tot 8 personen uit de hele regio kunnen zich nog steeds aanmelden via de site bessembienders.nl/bienders-bej-en.

Voor de avond wordt het gebied omgebouwd tot een prachtig festivalterrein en vanaf 20.00 uur is het dan tijd voor de ‘Guilty Pleasures Party Night’. Lekker dansen en swingen op alle ‘foute’ hits van de DJ en genieten van een heerlijke cocktail of andere drankje, dat is die avond het motto. De entree is gratis en iedereen is van harte welkom!

Voor de zondag staat dit jaar een sfeervolle zomermarkt ingepland. Vanaf 14.00 uur kan iedereen lekker rondstruinen langs diverse marktkraampjes waar mooie en overheerlijke producten aan de man worden gebracht. Het grote terras en de livemuziek uit de feestcaravan van “Guilty Pleasure – music by request” zorgen ervoor dat iedereen in de juiste stemming komt. Die middag zal ook bekend worden gemaakt wie zich in 2022 de “Biender van het jaar” mag noemen vanwege zijn of haar grote inzet voor het dorp.

Voor een weekend vol plezier brengt u zeker een bezoekje aan deze festiviteiten, die te vinden zijn rondom MFC de Klaproos midden in het bruisende dorp Siebengewald. Want waar het gezellig is en gefeest wordt, daar komt iedereen samen met de Bienders Bej-èn!!

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT