Voetbal in de Maasduinen
Voetbal in de Maasduinen Foto: Internet

Voetbaluitslagen in de Maasduinen

Sport Sport

Hieronder vindt u de uitslagen en doelpuntenmakers van de wedstrijden, die afgelopen weekend werden gespeeld in de derde, vierde en vijfde klasse door de voetbalverenigingen van de Maasduinen.

In de derde klasse heeft VV Heijen in de uitwedstrijd tegen naaste concurrent Hapse Boys een flinke deuk opgelopen. Heijen verloor de wedstrijd met 4-1, waarbij Robbin Hermsen de eretreffer voor de bezoekers mocht aantekenen.

SV Milsbeek - VV Achates   1-2
Deze Gennepse gemeentederby kende voor de tweede keer dit seizoen een verrassing, want ook nu trok de ploeg uit Ottersum aan het langste eind. Titelkandidaat Milsbeek kwam nog wel op voorsprong door een goal van Wahid Rashidi, maar Damiën Matulessy en Kai Bicentini scoorden voor de bezoekers, waardoor de drie broodnodige punten naar Ottersum gingen.

VV Sambeek - MSH Maasduinen   2-3
Voor Sambeek is het doek gevallen en degradatie onafwendbaar. De Brabanders kwamen nog wel op een 2-0 voorsprong, maar door doelpunten van Bram van Roosmalen en Bart Seegers, met tussendoor nog een eigen doelpunt, ging de volle winst de Maas over.

SES - Vitesse ‘08   1-0
In Langenboom bleef SES het Gennepse Vitesse’08 met de kleinst mogelijke score de baas.

VIJFDE KLASSE: 

Resia ‘42 - SVOC ‘01   0-4
Op het eigen sportpark Bos en Heide in Wellerlooi was hekkensluiter Resia kansloos tegen de koploper en verloor met 0-4.

SVS Stevensbeek - Astrantia   0-5
De bezoekers uit Middelaar hadden geen kind aan SVS en wonnen eenvoudig met 0-5.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT