Plaats hier GRATIS je evenement. 

Let op! Alleen evenementen die plaatsvinden in de gemeentes Bergen (L) - Gennep - Mook/Middelaar - Goch en/of Weeze worden goedgekeurd. 

Afbeelding
Foto: Land Van Cuijk Kindercollege

Kindercollege Duiken

woensdag 4 november 2020 15:00 tot 16:00

Tijdens het Kindercollege komt iemand met een interessant beroep of hobby jou alles vertellen over het onderwerp van het college. Natuurlijk mag je hem of haar ook al je vragen stellen!

Kindercollege Duiken

Ralph en Bert zijn echte duikers. Ze zijn zo nieuwsgierig naar de verschillende onderwatergebieden van de wereld, dat ze regelmatig hun duikspullen erbij pakken om op ontdekkingstocht te gaan.

We zijn als mens eigenlijk niet gemaakt om zo diep het water in te gaan. Hoe zorgen duikers er dan voor dat dit toch veilig kan? Welke spullen zijn ervoor nodig? Waar kun je de mooiste onderwateravonturen beleven en hoe praten duikers eigenlijk met elkaar? Allemaal vragen die voorbij komen tijdens dit super gave Kindercollege.

Ralph Ranschaert is duikleraar en eigenaar van SAMsDIVING en Bert Jurgens is ook duikleraar. Beide hebben hun passie al doorgegeven aan hun kinderen die als hobby of als beroep duiken.

Kom luisteren, al je vragen stellen en onderwaterbeelden bewonderen.

Meld je snel aan voor dit Kindercollege en word ook de expert.

Voor kinderen vanaf 8 jaar.

Aanmelden kan hier via de website. klik hier