• Alles
  • (46)
    Evenement

Combinatiewandeling - Maak jouw eigen bloesemremedie

vrijdag 30 oktober 10:00 t/m 14:00 uur

Foto: Melanie van den Ijssel

Ontdek jouw persoonlijke bloesemremedie in combinatie met een helende natuurwandeling.We beginnen met een mooie wandeling door de Maasduinen.

Waarna je vervolgens onder het genot van een kopje kruidenthee en een warme kop soep, (of iets anders) jouw persoonlijke bloesemremedie gaat uitzoeken d.m.v. een kaarten set.

Er wordt uitleg gegeven over hoe de kaarten werken en wat een bloesemremedie precies inhoud en hoe je deze het beste kunt gebruiken.Als je een keuze uit de kaarten hebt gemaakt, zal ik de remedie samenstellen en krijg je deze in een stockflesje van 30 ml mee naar huis.Bloesemremedies worden gebruikt voor:

- Spirituele ontwikkeling

- Innerlijke groei en bewustwording

- Transformatie van problemen.Bloesemremedies zijn energetische producten. Dit betekent dat ze geen materiële bestanddelen bevatten. En dus voor 100% veilig zijn.De kosten voor deze combinatiewandeling bedragen 45€ per persoon. Deelname maximaal 5 personenDeze wandeling gaat door, ook als het regent.

Stevig schoeisel is een aanrader.

Op de parkeerplaats ( Oude Baan – Nieuw Bergen) van het Eendenmeer zijn geen toiletten aanwezig.

Houd er rekening mee dat wandelingen altijd kunnen uitlopen.Natuurlijk houden we ons aan de 1,5 meterregel wegens corona.Wil je meer informatie over deze combinatiewandeling neem contact op met: Melanie van den IJssel

helendenatuurwandelingen@gmail.com of bel naar: 06-50515964


deel deze activiteit

Locatie

Parkeerplaats Eendenmeer
Bergen
Oude Baan
5854PJ