Plaats hier GRATIS je evenement. 

Let op! Alleen evenementen die plaatsvinden in de gemeentes Bergen (L) - Gennep - Mook/Middelaar - Goch en/of Weeze worden goedgekeurd. 

Afbeelding
Foto: H.W.G.HEIJLIGERS

Nationaal Park De Maasduinen: Dieren in De Maasduinen

zondag 4 oktober 2020 10:00 tot 12:00

Dieren in de Maasduinen

Kom de natuur ontdekken in Nationaal Park De Maasduinen. Speciaal voor kinderen van 6-12 jaar wordt er op woensdag 30 juli om 14.00 uur een kinderactiviteit georganiseerd. In de natuur leven veel verschillende dieren. Sommige eten alleen planten terwijl andere juist vlees of van allebei een beetje eten. Bij vogels bijvoorbeeld kun je aan de snavel zien wat ze eten. Zo eten musjes en koolmezen hoofdzakelijk zaden met hun ronde kegelsnavel. Terwijl een grote buizerd vlees eet met zijn haaksnavel. Dieren slapen ook allemaal op hun eigen manier. De een heeft een lekker warm nest of hol terwijl anderen gewoon tussen het gras gaan liggen. Tijdens deze kinderexcursie zullen Maasduinengidsen meer vertellen over wat dieren eten en hoe dieren overleven in de natuur.

Aanmelden verplicht. Ouders mogen ook mee maar hoeven zich niet aan te melden. Deze activiteit is niet geschikt voor kinderfeestjes.

Aanmelden verplicht Klik hier

Locatie