• Alles
  • (49)
    Evenement

STEPHANIE STRUIJK • TERRASCONCERT

zaterdag 31 juli 18:00 uur

Foto: roepaen

Stephanie Struijk schrijft persoonlijke verhaaltjes in liedjes. Misschien ken je haar nog wel onder de naam ‘Stevie Ann’, ze bracht toen op 18-jarige leeftijd haar debuutalbum uit waarmee ze onder andere op Pinkpop stond. In 2016 schreef ze samen met Daniël Lohues haar eerste album in het Nederlands tijdens een roadtrip door Amerika, waar Stephanie een tijdje gewoond en gewerkt heeft. Tijdens deze reis van Los Angeles naar Minneapolis merkten ze dat de liedjes zich het beste lieten vertellen in haar eigen taal. Het werden liedjes die gaan over het maken van een nieuw begin, verlangen naar thuis, en de magie van geluksmomenten.

Deze switch is haar goed bevallen, en er kwamen meer liedjes in de moerstaal uit de pen gerold. Met haar nieuwe album ‘Fijn zo’ dat begin 2021 verwacht wordt, slaat Stephanie weer een nieuw hoofdstuk open in het Nederlands. Ze gaat door waar ze gebleven was, soms dromerig terugkijkend naar vroeger, maar de focus ligt vooral op verhalen die verder willen en liedjes die troost geven en de tijd misschien heel even stil doen staan.

Met orkest: https://www.youtube.com/watch?v=rJzQkVTa1hM

Single van het album: https://www.youtube.com/watch?v=KkwRz543OYw

Stephanie

Reyer Zwart op bas

Bernard Gepken op gitaar

Stephanie Struijk zingt en schrijft Americana/pop liedjes in het Nederlands. Eerder zong ze in het Engels onder de artiestennaam Stevie Ann waarmee ze voor haar debuut een gouden plaat kreeg en op Pinkpop stond.

• Dit concert is seated met 1,5 meter maatregelen. Het is niet nodig je hiervoor te laten testen.

• De Inloop voor dit evenement is 18:00

Bestel hier je tickets: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-stephanie-struijk-terrasconcert-162521569389


deel deze activiteit

Locatie

Roepaen podium
Ottersum
Kleefseweg 9
6595NK


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.