Plaats hier GRATIS je evenement. 

Let op! Alleen evenementen die plaatsvinden in de gemeentes Bergen (L) - Gennep - Mook/Middelaar - Goch en/of Weeze worden goedgekeurd. 

Afbeelding
Foto: biblioplus

TechLab Club | Gennep

dinsdag 26 oktober 15:30 - 17:00

Als je als kind gek bent op computers en techniek, als je graag wilt ontwerpen en robots super interessant vindt, dan wil je hier toch lekker mee aan de slag! Ontdekken, leren en doen, dat kunnen kinderen van 8 t/m 12 jaar elke week in de TechLab Club!

Wil je nog meer te weten komen over wat je bij de TechLab Club komt doen? Lees en kijk dan eens op deze pagina.

In bibliotheek Gennep gaat de TechLab Club weer van start na de zomervakantie, op dinsdag 21 september.

Elke 5 weken staat 1 thema centraal. We sluiten het thema af met een gave Challenge. Wie krijgt zijn robot bijvoorbeeld het snelste geprogrammeerd om over de finishlijn te racen? Voordat we naar een nieuw thema gaan is er een Club-dag, je kunt dan lekker zelf verzinnen welke TechLab-materialen je wilt gebruiken. Op deze dag kunnen kinderen die nog geen lid zijn een keertje mee komen kijken en maken.

Het programma
Op dinsdag 21 september van 15.30 uur tot 17.00 uur is de eerste TechLab Club bijeenkomst van de nieuwe reeks in Bibliotheek Gennep. We starten hier met het thema: 'Robotica'. Elke dinsdag (behalve in de vakanties) is het TechLab Club. Na 'Robotica' gaan we aan de slag met '3D printen'. We sluiten de periode af met een gezellige themadag!

Data:

1e blok (Robotica):
21 september
28 september
5 oktober
12 oktober
19 oktober
2 november

2e blok (3D printen):
9 november
16 november
23 november
30 november
7 december
14 december

Themadag:
21 december

Wij verwachten in 2022 dat we met de TechLab Club doorgaan, we bieden dan nieuwe thema's zodat onze leden kunnen blijven ontdekken.

Meer info: https://biblioplus.op-shop.nl/5171/techlab-club-gennep/21-09-2021

Locatie