• Alles
  • (27)
    Evenement

Open dag/jeugdvisdag bij de Heisnutters

zondag 22 mei 10:00 uur

Foto: HSV de Heisnutters Siebengewald

Hsv de Heisnutters uit Siebengewald organiseert op zondag 22 mei 2022 vanaf 10.00 uur een open dag aan de vijver in Siebengewald (Gochsedijk 61). Kinderen en ouders/verzorgers kunnen op deze dag kennismaken met de hengelsport.

Er staat voor klein en groot, materiaal klaar waarmee ze kosteloos kunnen vissen. Ook worden aan de vijver diverse demonstraties van verschillende vistechnieken gegeven zoals het vissen met vaste stok, feeder, pallet wagler en karper vissen.

De waterkant oefent een magische aantrekkingskracht uit op kinderen. Vissen is een bijzondere manier om kinderen in contact te brengen met de natuur. En om kinderen te leren genieten van het buiten zijn en ze respect bij te brengen voor planten en dieren. Vissen is spanning en ontspanning tegelijk. De spanning van het spel en het onbekende, de ontspanning van het even tot rust komen aan de waterkant.

De open dag is geheel gratis en toegankelijk  voor iedereen. En de koffie staat voor iedereen klaar. Ook mensen met een beperking zijn van harte welkom. Verdere info: bestuur@hsvdeheisnutters.nl
deel deze activiteit

Locatie

HSV de Heisnutters Siebengewald
Siebengewald
Gochsedijk 61
5853AB


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.