Plaats hier GRATIS je evenement. 

Let op! Alleen evenementen die plaatsvinden in de gemeentes Bergen (L) - Gennep - Mook/Middelaar - Goch en/of Weeze worden goedgekeurd. 

René Schuurmans, Frans Duijts, Django Wagner & Feestband TILT
René Schuurmans, Frans Duijts, Django Wagner & Feestband TILT Foto: Onbekend

MaNieFest

zaterdag 19 november 2022 20:00

MaNieFest (Maas- en Niersfestival) wordt voor de tweede keer georganiseerd in Gennep. Dit maal hebben we verschillende Nederlandstalige artiesten klaarstaan om op te treden. René Schuurmans, Django Wagner en Frans Duijts zullen live begeleid worden voor feestband TILT. Op 19 november zal er op de Groes in Gennep een feesttent staan waar deze avond vanaf 20.00u het feest zal losbarsten. Meer info over MaNieFest en de kaartverkoop op www.maniefestgennep.nl

Locatie