Plaats hier GRATIS je evenement. 

Let op! Alleen evenementen die plaatsvinden in de gemeentes Bergen (L) - Gennep - Mook/Middelaar - Goch en/of Weeze worden goedgekeurd. 

Afbeelding
Foto: nvt

December-Bonnetjes-Spaaractie

vrijdag 25 november 2022 9:00 t/m vrijdag 30 december 9:00

Maak vier weken kans op tegoedbonnen ter waarde van 50 euro en op de hoofdprijs: 1 minuut gratis winkelen bij Jan Linders in Nieuw Bergen. Bonnetjes sparen kan van 25 november tot en met 29 december 2022. Dat maakt de dure decembermaand een stuk leuker. Wat moet u hiervoor doen?

- Noteer uw telefoonnummer op de achterzijde van het bonnetje (actieweek) van uw aankoop. - Lever uw bon voor vrijdagmorgen 10.00 uur in bij ServicePunt Maasduinen of de HEMA. - Elke week (vrijdagmorgen) trekken Toon en Fred (Watunweek Maasduinencentraal) drie winnaars die Mosaïque tegoedbonnen ontvangen t.w.v. € 50,-. Dez bonnen zijn in te wisselen tot 1 april 2023 bij de deelnemende winkels van Winkelcentrum Mosaïque.

Trekkingen tegoedbonnen: 2, 9, 16 en 23 december. Trekking hoofdprijs: 30 december.

Locatie