Plaats hier GRATIS je evenement. 

Let op! Alleen evenementen die plaatsvinden in de gemeentes Bergen (L) - Gennep - Mook/Middelaar - Goch en/of Weeze worden goedgekeurd. 

Afbeelding
Foto: 't Bombakkes

Gouden Narrenkap

zaterdag 26 november 2022 19:00 t/m zondag 27 november 1:00

De Gouden Narrenkap is een titel, vanuit de Samenwerkende Limburgse Vastelaovensverenigingen (SLV), die eens per 3 jaar wordt uitgereikt aan een vastelaovensartiest die zich gedurende langere tijd zeer verdienstelijk heeft gemaakt voor de vastelaovend.  Dit jaar is de eer voor Frans Theunisz. Dit jaar zal de benoeming plaats vinden in Gennep.

Ter ere van deze benoeming is er op zaterdagavond 26 november een feest in de feesttent op de Groes. In het bijzijn van de nieuwe drager van de Gouden Narrenkap, Frans Teunisz, treden verschillende Limburgse, Gennepse en zelfs Duitse artiesten op.

De avond is niet verkleed, maar staat verder natuurlijk wel helemaal in het teken van de vasteloavend. De grootste carnavalshits komen voorbij. Van 1000 Sterre van Björn en Mieke tot Groete Oet De Fieësttent van Hoondervel. Dat wil je toch niet missen!? We hopen dat jij er ook bij bent! Kaartjes zijn te koop op www.goudennarrenkapgennep.nl

Locatie