Plaats hier GRATIS je evenement. 

Let op! Alleen evenementen die plaatsvinden in de gemeentes Bergen (L) - Gennep - Mook/Middelaar - Goch en/of Weeze worden goedgekeurd. 

Afbeelding
Foto: eigen

Excursie Nationaal Park De Maasduinen

zondag 29 januari 2023 10:00 t/m 12:00

De typische Maasduinen hebben het landschap in Noord-Limburg gevormd. Tijdens de excursie op zondag 29 januari wordt er meer vertelt over de vorming van het landschap en de natuur. De excursie start om 10.00 uur vanaf de parkeerplaats van de Eckeltse Bergen aan de Ceresweg, 5854 PK Bergen (500 meter ten noorden van de speeltuin). De excursie duurt ongeveer 2 uur en deelname is gratis.

Nationaal Park De Maasduinen is een samenwerkingsverband van streekbewoners, IVN Limburg, de gemeentes Bergen en Gennep, Staatsbosbeheer en Stichting het Limburgs Landschap. Om het publiek van de rijkdom aan natuur in de Maasduinen te laten genieten, zijn er overal wandelroutes uitgezet en worden er ook publieksactiviteiten georganiseerd. Het hele jaar door zijn er afwisselende excursies.

Locatie