Plaats hier GRATIS je evenement. 

Let op! Alleen evenementen die plaatsvinden in de gemeentes Bergen (L) - Gennep - Mook/Middelaar - Goch en/of Weeze worden goedgekeurd. 

Afbeelding
Foto: Dance Little Sister

The Last Dance

vrijdag 24 november 2023 20:30

Na 25 jaar nog één keer knallen…
Uit de resten van ’t Hart ontstond 25 jaar geleden Dance Little Sister: de ultieme 80’s feestband die klaar stond voor al uw partijen. Van Maastricht tot Heerenveen en Rotterdam tot Enschede, niks was te ver voor Pauline, Dennis, Tjeu, Hans en Dré.
Waar bandleden gedurende de jaren gingen en kwamen, was er (naast Dré) altijd één constante factor; het swingende repertoire met als openingsnummer Dance Little Sister van Terence Trent D’Arby.
Zoals een wijze man ooit zei: “je moet stoppen op je hoogtepunt”. Na 25 jaar knalt op 24 november de kurk nog één laatste keer. We nemen jullie terug in de tijd van verlichte dansvloeren, ABBA en Disco mixen, Play That Funky Music en meerstemmige koortjes.

Dit is je laatste kans op een laatste dans met DLS. Koop nu je tickets via: https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/dance-little-sister-the-last-dance?fbclid=IwAR0Q5bCkGQ3sZMSh5cA12iGG6HiZ2hZvKze52qcCEy8X-X8Lkay4tFxjPzY

Locatie