Plaats hier GRATIS je evenement. 

Let op! Alleen evenementen die plaatsvinden in de gemeentes Bergen (L) - Gennep - Mook/Middelaar - Goch en/of Weeze worden goedgekeurd. 

Afbeelding
Foto: Dorpsraad Nieuw Bergen

Inloopavond Freshtival 2024

woensdag 29 november 2023 19:30

Wij, Dorpsraad Nieuw Bergen, zijn bezig met de organisatie van een groots opgezet festival. Op 1 juni 2024 zal er op het Mosaïque plein in Nieuw Bergen een evenement plaatsvinden met focus op gezondheid, verbroedering, verbinding en natuurlijk een feestelijke avond.  

Op woensdag 29 november om 19.30 uur nodigen wij je uit voor een inloopavond in de Lieke Martens zaal in Optisport Nieuw Bergen. Mocht Freshtival jouw interesse gewekt hebben als bezoeker of misschien wel als een mede-organiserende rol, kom dan naar de inloopavond en laat je meenemen in het verhaal van Freshtival. We hopen velen van jullie te mogen verwelkomen!

Locatie