Plaats hier GRATIS je evenement. 

Let op! Alleen evenementen die plaatsvinden in de gemeentes Bergen (L) - Gennep - Mook/Middelaar - Goch en/of Weeze worden goedgekeurd. 

Afbeelding
Foto: Travelmarks Photography

Fotografieworkshop “Winters landschap”

zaterdag 23 december 2023 7:30

Fotografieworkshop “Winters landschap” €79,- 

In de workshop winters landschap gaan we op jacht naar het mooiste licht tijdens het gouden uurtje rondom zonsopkomst. Dat doen we op Landgoed De Hamert, een prachtig gebied dat deel uitmaakt van Nationaal Park De Maasduinen, één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. 

Aspecten die zeker aan bod komen zijn kleur, witbalans, belichting en camera instellingen. Het vastleggen van mist en de beweging van wolken bij zonsopkomst (en met welke sluitertijd en diafragma). Het benutten van het landschap in je compositie en de voordelen van fotograferen met filters. Dat alles terwijl de wereld ontwaakt bij de eerste zonnestralen, tussen de tjilpende vogels. Je gaat gegarandeerd met spectaculaire foto’s en een heerlijk gevoel naar huis! 

meer informatie:
https://travelmarks-photography.com/.../fotografieworksh.../ 

Locatie