Plaats hier GRATIS je evenement. 

Let op! Alleen evenementen die plaatsvinden in de gemeentes Bergen (L) - Gennep - Mook/Middelaar - Goch en/of Weeze worden goedgekeurd. 

Afbeelding
Foto: eigen

Midwinterwandeling

dinsdag 26 december 2023 14:00 tot 16:00

 Start om 14.00 uur.

Nederlandse winters staan garant voor verrassingen. Het ene moment lijkt het wel lente terwijl het andere moment Koning Winter de hoek om komt zetten. Zeker is dat ook in dit seizoen weer veel te zien en te beleven is buiten in de natuur. Zo liggen de Ravenvennen er fraai bij en zijn de takken van de meeste bomen goed zichtbaar nu ze geen bladeren meer dragen. De Ravenvennen maken onderdeel uit van de Zuidelijke Maasduinen. Strik de schoenen maar stevig vast want het is soms stevig doorstappen om op de top te komen. De Maasduinengids heeft een mooie wandeling uitgezet en zal de wandelaars laten genieten van de natuur tijdens deze Midwinterwandeling.

Locatie