Plaats hier GRATIS je evenement. 

Let op! Alleen evenementen die plaatsvinden in de gemeentes Bergen (L) - Gennep - Mook/Middelaar - Goch en/of Weeze worden goedgekeurd. 

Afbeelding
Foto: Gennep

Inloopavond ontwerp-bestemmingsplan sportpark V.V. Achates

donderdag 7 december 2023 18:30 tot 20:30

Op 7 december 2023, tussen 18.30 en 20.30 uur, verwelkomen we je op het gemeentekantoor voor een inloopbijeenkomst over het ontwerp-bestemmingsplan voor het nieuwe sportpark van voetbalvereniging Achates.

 Het plan, in samenwerking met het project Lob van Gennep, omvat de verplaatsing van voetbalvelden voor een nieuwe groene dijk en om ruimte te geven aan de Niers. Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf 30 november 2023 zes weken lang ter inzage in het gemeentekantoor en online via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tot 10 januari 2024 kun je jouw zienswijze delen met de gemeenteraad van Gennep. Ben je benieuwd? Kom langs en stel je vragen aan onze medewerkers. 

Meer info op www.gennep.nl/lobvangennep.

Locatie