Plaats hier GRATIS je evenement. 

Let op! Alleen evenementen die plaatsvinden in de gemeentes Bergen (L) - Gennep - Mook/Middelaar - Goch en/of Weeze worden goedgekeurd. 

Afbeelding
Foto: ANWB

Kerstmarkt Klooster Graefenthal

donderdag 7 december 2023 16:00 tot 21:00

Van 7 tot 10 december 2023 zal de jaarlijkse kerstbelevenis weer plaatsvinden op Klooster Graefenthal. Dompel uzelf onder in een sfeervolle en sprookjesachtige kerstwereld op onze unieke locatie op de grens tussen Nederland en Duitsland.

Als u de poort binnengaat, ziet u een adembenemende en historische locatie met talloze traditionele en middeleeuwse kersthuisjes. Het aanbod is divers. Geniet van heerlijke lokale producten zoals zelfgemaakte chocoladesnoepjes, Nederlandse kazen of zeepjes in alle kleuren en geuren. De gezellige houten kersthuisjes in combinatie met knisperende vuurschalen en fakkels maken de unieke kerstervaring compleet! De markt vindt zowel buiten als binnen plaats. In het historische gebouw, bijvoorbeeld in de kruisgang en haardkamer, staan verschillende kraampjes met kerstversieringen, ‘brocante’ en Italiaanse specialiteiten.

Naast de winterse lekkernijen en drankjes, zoals glühwein of warme chocolademelk met slagroom, is er een programma voor jong en oud. Dit omvat optredens van verschillende koren, fanfares en a capella groepen. Jongere kinderen kunnen zich uitleven tijdens een van de spectaculaire vuurshows.

Wegens succes zijn de huskyritten met echte husky’s ook weer terug! Wilt u op de foto met een van deze schattige husky’s? Er is een photobooth gedeelte voor deze ervaring! Met andere woorden, een programma voor jong en oud. We kijken uit naar uw komst!

Tickets
Tickets zijn zowel online als bij de dagkassa verkrijgbaar.

Dagkassa:

Volwassenen € 5
Student, 65+, Mindervalide € 4
Kinderen 0-12 gratis

De tickets zijn online goedkoper.
Tickets zijn via de bestelknop verkrijgbaar.

Honden zijn op de markt toegestaan, mits ze aangelijnd zijn.

Locatie