Plaats hier GRATIS je evenement. 

Let op! Alleen evenementen die plaatsvinden in de gemeentes Bergen (L) - Gennep - Mook/Middelaar - Goch en/of Weeze worden goedgekeurd. 

Afbeelding
Foto: eigen

VR-Experience Discriminatie

woensdag 22 maart 2023 14:00 t/m 16:00

Deze VR-Experience laat je ervaren hoe belangrijk het is om jezelf te kunnen zijn. Zonder je zorgen te maken over je eigen veiligheid of die van mensen om je heen. Zonder dat je huidskleur, herkomst, seksuele gerichtheid of politieke overtuiging ertoe doet. De Experience confronteert je op een verrassende manier zodat je echt voelt hoe het is om buitengesloten te worden en hoe het is om toeschouwer hiervan te zijn. Durf jij hiertegen op te treden of behoor je tot de zwijgende massa? En hoe vrij ben je als je niet jezelf kunt zijn? Een thema van alle tijden dat iedereen aangaat.

Wil jij de VR ervaren of wil je meer weten over discriminatie en het meldpunt? Loop binnen, de medewerkers van ADV Limburg gaan graag met je in gesprek.

Locatie