Alle evenementen van de regio in één oogopslag. 

Plaats hier GRATIS je evenement. 

Let op! Alleen evenementen die plaatsvinden in de gemeentes Bergen (L) - Gennep - Mook/Middelaar - Goch en/of Weeze worden goedgekeurd. 

Afbeelding
Foto: De buunspeulers

De ingebeelde zieke door Toneelvereniging de Buunspeulers Well

zaterdag 25 maart 2023 19:30 tot 22:00

Emilius is een man die het leven na de dood van zijn vrouw niet meer aan kan. Hij heeft altijd gewerkt, gewerkt en nog eens gewerkt waar door hij veel geld verdient heeft en zich geen zorgen meer hoeft te maken. Zijn 2 dochters en huishoudster Melanie verzorgen Emilius en buurvrouw Braam komt geregeld langs. Heel langzaam is hij afgedwaald in een zorgelijke situatie.

Hij denkt dat hij lijdt aan allerlei ziektes en is hij een verzwakte oude en zieke man die niet lang meer te leven heeft. Volgens Melanie is hij de weg kwijt en volgens de buurvrouw heeft hij haar hulp en liefde hard nodig. Zijn dochters maken zich ook zorgen om hem. Is het een ingebeelde zieke of is Emilius echt aanbeland aan het einde van zijn leven?

Locatie