Plaats hier GRATIS je evenement. 

Let op! Alleen evenementen die plaatsvinden in de gemeentes Bergen (L) - Gennep - Mook/Middelaar - Goch en/of Weeze worden goedgekeurd. 

Afbeelding
Foto: Levensakker

Gratis lezing met meditatie bij ‘Levensakker’

zondag 26 maart 2023 13:00

Siebengewald | Op zondagmiddag 26 maart wordt er bij Praktijk Levensakker Augustinusweg 10 te Siebengewald, in de lesruimte op het erf, een bijzondere lezing met meditatie gepresenteerd, die voor iedereen toegankelijk is. De lezing is geheel gewijd aan 77 bijzondere en fundamenteel helende bloesemremedies. Tevens komen enkele bijbehorende indrukwekkende teksten aan de orde.  

Een korte meditatie: ‘Transformatie van ons bewustzijn’ laat u ervaren waar deze bloesemremedies in het bijzonder geschikt voor zijn. “We stemmen af op de diepere laag en de weg die onze ziel wil gaan tijdens ons leven op aarde”, aldus Gemma van den Akker. Zowel de inspirerende lezing als de liefdevolle meditatie zijn beide begrijpelijk en praktisch van aard. Het hele programma van deze rustgevende middag zal worden georganiseerd door begeleidend therapeut bij innerlijke bewustzijnsprocessen, de natuurgeneeskundige Gemma van den Akker.

De toegang is gratis en de aanvang van de lezing is om 13.00 uur. Graag aanmelden via e-mail www.levensakker.nl of telefonisch op nummer 0485 - 441 840.

Locatie