Plaats hier GRATIS je evenement. 

Let op! Alleen evenementen die plaatsvinden in de gemeentes Bergen (L) - Gennep - Mook/Middelaar - Goch en/of Weeze worden goedgekeurd. 

Afbeelding
Foto: eigen

De duinen van de Maas

woensdag 12 april 2023 13:30

Op woensdag 12 april start om 13.30 uur vanaf de parkeerplaats Bosweg, 200 meter voorbij Activiteitencentrum De Zevenboom, Kapelstraat 71 in Afferden, de excursie ‘Duinen van de Maas’. De excursie duurt ongeveer 2 uur en deelname is gratis.
Nationaal Park De Maasduinen is een samenwerkingsverband van streekbewoners, IVN Limburg, de gemeentes Bergen en Gennep, Staatsbosbeheer en Stichting het Limburgs Landschap. 
Om het publiek van de rijkdom aan natuur in de Maasduinen te laten genieten, zijn er overal wandelroutes uitgezet en worden er ook publieksactiviteiten georganiseerd. Het hele jaar door zijn er afwisselende excursies.

Locatie