Plaats hier GRATIS je evenement. 

Let op! Alleen evenementen die plaatsvinden in de gemeentes Bergen (L) - Gennep - Mook/Middelaar - Goch en/of Weeze worden goedgekeurd. 

Afbeelding
Foto: eigen

Garage sale

zondag 28 mei 2023 11:30 t/m 14:30

In de Kerkstraat, Burg. Douvenstraat, Gr. Kruissingel, Maasstraat, Aijenseweg en Oude Kerkstraat worden vanuit meer dan 25 verschillende garages, opritten en tuinen 2de hands spullen aangeboden. Van speelgoed tot kleding, van boeken tot electronica en van gereedschap tot huishoudelijke waren, er is van alles bij de Bergse garagesale! Daarnaast opent ook Autobedrijf van de Ven de poorten om hun aanbod auto’s te showen. De toegang is gratis, iedereen is tussen 11.30 en 14.30 uur van harte welkom om te komen snuffelen tussen de goederen die aangeboden worden. Start- en eindpunt is wederom De Mariaschool, hier zijn de deelnemerslijsten te verkrijgen en kan men na afloop genieten van al het lekkers wat Bianca met haar team bereidt.

Locatie