Plaats hier GRATIS je evenement. 

Let op! Alleen evenementen die plaatsvinden in de gemeentes Bergen (L) - Gennep - Mook/Middelaar - Goch en/of Weeze worden goedgekeurd. 

Afbeelding
Foto: eigen

Movie Time

zaterdag 10 juni 2023 19:00

Op zaterdag 10 juni 2023 heefthet Studieorkest van Fanfare Helpt Elkander hetfilmconcert genaamd ‘’Movie Time!’’ op de planning staan. Het filmconcert begint om 19:00 uur in De Alverman in Afferden.

Voor één keer zal De Alverman worden omgetoverd in een waar filmtheater. Het belooft een spektakel te worden waar dans, zang, toneel én muziek samen komen in een avondvullend programma. Er zijn gastoptredens van de Drumstix, het Kinderkoor en Ellen Boskamp.

De ticketverkoop is op zondag 23 april van 11:00 uur tot 13:00 uur in De Alverman.Naast de entreetickets bieden we een speciaalLimousine Arrangement aan. Voor €10 word je met een glas champagne opgehaald en als een echte filmster naar het filmtheater gebracht.

De tickets kunnen gepast contant betaald worden of door een betaalverzoek via een QR-code.Hopelijk mogen wij je verwelkomen op deze avond vol filmmuziek!

Locatie