Plaats hier GRATIS je evenement. 

Let op! Alleen evenementen die plaatsvinden in de gemeentes Bergen (L) - Gennep - Mook/Middelaar - Goch en/of Weeze worden goedgekeurd. 

Afbeelding
Foto: eigen

Eerste editie ‘Voelkeskoeltoernooi’

zaterdag 17 juni 2023 9:00

Bergen | De dorpsraad van Bergen heeft weer een origineel evenement georganiseerd voor komende zomer. Op zaterdag 17 juni zal dan de eerste editie gaan plaatsvinden van het ‘In de Koeltoernooi’, een mix-voetbaltoernooi voor jong en oud, waarbij het natuurlijk niet alleen gaat om de sportieve prestaties maar zeker ook om een gezellig samenzijn met eten, drinken en muziek.

Het toernooi begint om 09.00 uur ‘s ochtends voor de kleinsten tot en met 11 jaar. Aansluitend wordt dit sportieve evenement voortgezet voor de jeugd vanaf 12 jaar en ook volwassenen zijn welkom.

Aanmelden kan individueel en dan wordt je op de dag zelf bij een team ingedeeld. De inschrijving kost 2,50 euro per persoon, contant af te rekenen op de locatie, en kan tot 1 juni via e-mail indekoeltoernooi@gmail.com.

Locatie