Plaats hier GRATIS je evenement. 

Let op! Alleen evenementen die plaatsvinden in de gemeentes Bergen (L) - Gennep - Mook/Middelaar - Goch en/of Weeze worden goedgekeurd. 

Afbeelding
Foto: Tussen de Dieken

Tussen de Dieken

vrijdag 2 juni 2023 20:00 tot zondag 4 juni 23:59

Op vrijdag 2 juni t/m 4 juni zal in Aijen bij de kapel het evenement “Tussen de Dieken” voor het tweede jaar plaatsvinden. Het weekend zal op vrijdag geopend worden met een gezellige toepavond, waarna we op zaterdag een kleedjesmarkt, hobby en kunstmarkt met tal van leuke  activiteiten organiseren. De avond zal voor jong en oud gezellig zijn met muziek van o.a. DJ Jan Smit. Zondag starten we met een heerlijk dorpsontbijt met gezellige live muziek. Tijdens de middag zullen er op ‘t grasveld naast de kapel verschillende activiteiten plaatsvinden.