Alle evenementen van de regio in één oogopslag. 

Plaats hier GRATIS je evenement. 

Let op! Alleen evenementen die plaatsvinden in de gemeentes Bergen (L) - Gennep - Mook/Middelaar - Goch en/of Weeze worden goedgekeurd. 

Afbeelding
Foto: eigen

SumMmertime kunstfestival

zaterdag 24 juni 2023 11:00 tot 17:30

Locatie: Niersstraat - Markt - Zandstraat - Jan Lindersplein

Zaterdag 24 juni vanaf 11.00 uur staat hartje Gennep in het teken van het Kunstfestival. Ruim 40 exposanten en tal van artiesten kleuren het centrum.

Kramen en buitenexposities met allerlei vormen van kunstzinnige uitingen, verspreid over de Niersstraat, Markt, Zandstraat en het Jan Lindersplein, staan garant voor een gezellige en sfeervolle dag. En niet alleen buiten…in de Protestantse kerk en ook bij diverse ondernemers binnen valt van alles te zien.

Diverse optredens van artiesten, zoals muzikant Paul Papillon, duo Messingh en cartoontekenaar Marc-Jan Janssen staan garant voor een gezellige en sfeervolle dag. Samen met zijn draaiorgel is ook Ger Holtermans op diverse plaatsen te beluisteren. Ook de kinderen worden niet vergeten. Zo is er een workshop ‘inkt maken’ met Karline Linssen en wordt een educatieve workshop aangeboden door de Lange Tafel waarbij kinderen aan de slag gaan met kunstvormen.

Messingh brengt vooral veel eigen ( instrumentale) nummers. Daarnaast een aantal fraai gearrangeerde covers van bijv. Leonard Cohen, Cheb Khaled, Bee Gees of  Deep Purple. Kleine akoestische juweeltjes zijn dat altijd. Melancholie met hier en daar een verrassend vrolijke noot! Echter niet alleen instrumentaal vertonen zij hun kunst, maar Ben zorgt met zijn warme stem voor een extra sfeervol optreden, waarbij interactie met het publiek bijzonder is.