Alle evenementen van de regio in één oogopslag. 

Plaats hier GRATIS je evenement. 

Let op! Alleen evenementen die plaatsvinden in de gemeentes Bergen (L) - Gennep - Mook/Middelaar - Goch en/of Weeze worden goedgekeurd. 

Afbeelding
Foto: eigen

Try-out Gennep

zaterdag 1 juli 2023 10:30

zaterdagen 3 juni  en 1 juli vanaf  vanaf 10.30
Maandagavonden 12 juni en 10 juli vanaf 19.30

De entree is gratis.
Er is de mogelijkheid iets te drinken tegen betaling.We nemen diverse bordspellen mee, maar je kunt ook je eigen bordspel meenemen (mits je het goed kunt uitleggen). Daarnaast mogen we demospellen uitproberen van Replay Toys uit Gennep.

Bordspellen vind je in diverse vormen, zoals de klassiekers Risk, schaak, Go tot Catan. De cooperatieve spellen zoals Verboden Eiland en Pandemie. Dobbelspellen zoals Regenwormen. Teamspellen; Weerwolven of Codenames. Kaartspellen; Hanabi of Dixit. Strategie vinden we in Cafe International, Stenen Tijdperk maar ook recentere bordspellen als Fotosynthese, Evolution en Everdell.
We proberen elke keer van alle categorieen er een aantal mee te nemen.

Bordspelavonden en -middagen worden in de grotere steden al sinds jaar en dag gehouden. Zoals in Venray en Nijmegen (bijvoorbeeld in de kelder van Moenen&Mariken). Recent zie je dat ook Boxmeer, Afferden en Vierlingsbeek zulke bijeenkomsten organiseren. Gennep kan daarbij niet achtergeraken, immers wonen er genoeg liefhebbers (zie het bordspelaabod in de winkels en een groter aanbod bij Replay Toys)

Kom voor de gezelligheid, om je hersenen te laten kraken, je Nederlands of je geheugen te verbeteren, of gewoon omdat je zoals wij een liefhebber bent.....redenen genoeg voor een bordspelletje bij Buurthuis Van Onsinfo@wijkcentrum.nlNorbertplein 3 Gennep.

Locatie