Alle evenementen van de regio in één oogopslag. 

Plaats hier GRATIS je evenement. 

Let op! Alleen evenementen die plaatsvinden in de gemeentes Bergen (L) - Gennep - Mook/Middelaar - Goch en/of Weeze worden goedgekeurd. 

Afbeelding
Foto: eigen

SumMmertime de Limburgse Dag

zaterdag 22 juli 2023 14:00 tot 17:30

Locatie: op de markt 

Deze Limburgse Dag wordt gevuld met optredens van de Limburgse artiesten “Cha®pieter” en Top 2000 Troubadour. Geen podium deze keer, maar gezellig tussen het publiek.

Bij het concert van “Cha®pieter” kunt u genieten van meeslepende luisterliedjes van eigen hand (in het Nederlands en het Limburgs dialect) als ook bewerkingen van songs uit Duitsland en Ierland. De drie heren zingen graag en vaak meerstemmig; het instrumentarium bestaat uit gitaar, ukelele, strijkpsalter, accordeon, mondharmonica, Ierse whistles, (Europese)doedelzak, en ritme-instrumenten.

Op alle momenten weten Charles, Har en Pieter er een sfeervolle happening van te maken waarbij alle aanwezigen zich betrokken zullen voelen.

Ook Top 2000 Troubadour is vandaag van de partij. De naam zegt het al: dit duo met gastzangeres Sandra Raijmakers vertolkt akoestische versies van bekende evergreens uit de Top 2000, van de jaren ’60 tot aan recente jaren.