Alle evenementen van de regio in één oogopslag. 

Plaats hier GRATIS je evenement. 

Let op! Alleen evenementen die plaatsvinden in de gemeentes Bergen (L) - Gennep - Mook/Middelaar - Goch en/of Weeze worden goedgekeurd. 

Afbeelding
Foto: eigen

Workshop Hoe staat het met mijn pensioen

vrijdag 1 september 2023 10:00 tot 11:30

Bent u of gaat u straks met pensioen? Voor iedereen die graag wil leren hoe je kunt nakijken wanneer je met pensioen kunt gaan en waar dat pensioen uit bestaat geeft het Informatiepunt BiblioPlus de workshop Hoe staat het met mijn pensioen.

Deze workshop van 1,5 uur bestaat uit een stukje uitleg en daarna gaat u zelf (met ondersteuning) aan de slag.

Om de workshop te volgen heeft u een DigiD nodig. Heeft u deze nog niet? Kom dan naar 1 van onze Informatiepunten in Boxmeer, Cuijk of Gennep. De Informatiespecialisten helpen u met de aanvraag. Neem daarvoor uw BSN-nummer mee, te vinden op de achterkant van uw paspoort, ID-kaart of rijbewijs.

De cursus is gratis, aanmelden is wel verplicht in verband met het aantal deelnemers. Meld u aan via de website, aan de balie van de Bibliotheek of door te bellen naar 0485 - 74 50 35.

Wachtlijst voor belangstellenden
Bij grote belangstelling wordt de cursus op een andere datum herhaald. U kunt uw interesse daarvoor aangeven door u aan te melden via de wachtlijst. U wordt teruggebeld voor een nieuwe datum.

Locatie