Alle evenementen van de regio in één oogopslag. 

Plaats hier GRATIS je evenement. 

Let op! Alleen evenementen die plaatsvinden in de gemeentes Bergen (L) - Gennep - Mook/Middelaar - Goch en/of Weeze worden goedgekeurd. 

Afbeelding
Foto: Toneelvereniging ONA

ONA Milsbeek speelt “Spotgeesten” van Noël Coward

zondag 21 april 2024 14:30

Charles Condomine is schrijver. Hij is voor de tweede keer getrouwdnadat zijn eerste vrouw jong is overleden. Je zou kunnen zeggen datlaatst genoemde nog steeds in zekere zin aanwezig is in huizeCondomine gezien de pittige gesprekken die Charles met zijn tweedevrouw over dit onderwerp heeft.

Daarnaast heeft Charles nóg een probleem: hij weet geen onderwerpvoor zijn nieuwe boek. Daarom heeft hij het bekende mediumMadame Arcati uitgenodigd voor een seance bij hem thuis. Hijgelooft niet in het bovennatuurlijke maar je weet maar nooit….toch?Tot ieders verbazing levert de seance inderdaad iets op: het overtreftzelfs ieders verwachtingen, met alle consternatie van dien.Heeft u zin in “geestrijk” vermaak dan mag u deze voorstelling beslistniet missen! In een bewerking van regisseur Erik Bok kunt u getuigezijn van pittige dialogen, afgewisseld met scènes waarbij de stukkenletterlijk in het rond vliegen!

De opvoerdata zijn: vrijdag en zaterdag 19 en 20 april om 20.00 uuren zondag 21 april om 14.30 uur. Locatie: het patronaatsgebouw aande Kerkstraat in Milsbeek. De zaal gaat 30 minuten voor aanvangopen. De entree bedraagt €10,-.Gezien het beperkte plaatsaanbod ishet zeer aan te bevelen om de kaarten te reserveren via:onamilsbeek@gmail.com.

Locatie