Plaats hier GRATIS je evenement. 

Let op! Alleen evenementen die plaatsvinden in de gemeentes Bergen (L) - Gennep - Mook/Middelaar - Goch en/of Weeze worden goedgekeurd. 

Afbeelding
Foto: HWG Heijligers

Genieten van de lente aan het Reindersmeer

woensdag 24 april 2024 13:30

Kom genieten van de lente op woensdag 24 april om 13.30 uur. Deze middagontdekken de voorjaarsvreugde in de natuur van het Reindersmeer. De excursie startvanaf de parkeerplaats van Bezoekerscentrum De Maasduinen, Bosserheide 3e, 5855EA in Well. De excursie duurt ongeveer 2 uur. Meer informatie over deelname en hetreserveren van tickets via: www.limburgs-landschap.nl/kalender .

Geniet van de lente in Nationaal Park De Maasduinen. Vogels zingen hun hoogste lied en denatuur kleurt prachtig groen. Het is overduidelijk dat het voorjaarseizoen is aangebroken. Inapril kunnen de nachten nog wat kouder zijn maar de echte winter hebben we achter onsgelaten. Tijdens deze excursie nemen Maasduinengidsen de wandelaars langs hetReindersmeer. Een afwisselend gebied met prachtige heidevelden, bosgebieden enstuifzand. Met een beetje geluk komen we de schapen tegen.

Nationaal Park De Maasduinen is een samenwerkingsverband van streekbewoners, IVNLimburg, de gemeentes Bergen en Gennep, Staatsbosbeheer en Het Limburgs Landschap.Om het publiek van de rijkdom aan natuur in de Maasduinen te laten genieten, zijn er overalwandelroutes uitgezet en worden er ook publieksactiviteiten georganiseerd. Het hele jaardoor zijn er afwisselende excursies.

Locatie