Plaats hier GRATIS je evenement. 

Let op! Alleen evenementen die plaatsvinden in de gemeentes Bergen (L) - Gennep - Mook/Middelaar - Goch en/of Weeze worden goedgekeurd. 

Afbeelding
Foto: Eigen

Kermis zondag programma

zondag 5 mei 2024 12:00

Zondag smartlappendag !!! Niemand minder dan ras entertainer Robert Pouwels komt op zondag jong en oud vermaken. Deze veelzijdige artiest lijkt het allemaal te kunnen. DJ, Andre Hazes imitator, ballonnen vouwen, enz. enz. Ook dit jaar mag er natuurlijk een bekende Nederlandse artiest niet ontbreken op zondag. De organisatie heeft PETER BEENSE weten te strikken om de tent op de kop te zetten. DJ MAEZ komt het feest in de tent voor dit jaar afsluiten. ENTREE GRATIS !!! De tent gaat om 12:00 uur open. Kom je voor 13:00 uur binnen met een groep van minimaal acht personen allemaal in het zelfde tenue, shirt of iets dergelijks dan krijg je als groep een dranktoren cadeau.

In café Just-Inn is er op zaterdag DJ Paul en het café opent om 21:00 uur de deuren. En traditiegetrouw is er ook dit jaar weer kermis toepen in het café. All-in prijs hiervoor is 25 euro (bier/wijn/fris).


Locatie