Anne en Miranda zijn nu het visitekaartje van het bedrijf
Anne en Miranda zijn nu het visitekaartje van het bedrijf Foto: Chris Smits

Lustrum met een rouwrandje

Algemeen Familieberichten Maatschappelijke discussie Ondernemers

Nieuw Bergen | Zondag 1 oktober viert  Afscheidshuis “Rembrandt” haar vijfjarig bestaan. Ondanks dat er reden tot feest is, heeft deze bijzondere dag ook een ‘zwart randje’. Nog geen jaar na de opening van het afscheidshuis is oprichtster Lizet op 56-jarige leeftijd plotseling overleden. 

Ondanks dat ze dagelijks met het verlies van Lizet worden geconfronteerd zorgen Miranda en Anne dat elke uitvaart weer bijzonder is en voldoet aan de wensen van de klant. Op 1 oktober wordt het eerste lustrum gevierd met een open dag. Kom langs en maak kennis met de uitvaartbranche en afscheidshuis “Rembrandt”, en bezie de mogelijkheden zoals de 24-uurs kamer, de aula voor afscheidsdiensten en eventuele koffietafels, in samenwerking met cateraar Débuurtjes Verhuur.

Tijdens deze dag kun je kennis maken met verschillende mogelijkheden en partnerbedrijven die kisten, manden en waden laten zien van onder andere Akidia, Janssen uitvaartkisten, Nooa (Stitch & Sew) en Wikkelgoed. Funeral Assist Zuidoost Nederland en Zelf Rijden geven u graag informatie over de mogelijkheden van rouwvervoer en u kunt een deel van het assortiment van LoveUrns bekijken. Ook kunt u in gesprek met Marion Reefs afscheidsbegeleiding en afscheidsfotografen Caring Memories en Dorry Vullings Vloet. Zij vertellen u graag meer over hun werkwijze en de waarde die zij toe kunnen voegen aan ieder afscheid. Tot slot is thanatopracteur Rens de Peijper aanwezig om u meer informatie te geven over de mogelijkheden van thanatopraxie.


Afbeelding

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT