Afbeelding
Foto: Gemeente Bergen

Zonnecarports bij het gemeentehuis

Algemeen Duurzame energie Maatschappelijke discussie Politiek

Nieuw Bergen | Gemeente Bergen gaat zonnecarports, een carport met zonnepanelen erboven op, plaatsen op een deel van de parkeerplaats bij het gemeentehuis. Op de afbeelding bij dit artikel is de locatie aangegeven. Deze zonnecarports dragen bij aan de opwek van duurzame energie. Deze duurzame energie wordt ingezet voor de energiebehoefte van het gemeentehuis en levert een kostenbesparing op.

Planning
De werkzaamheden starten nadat de vergunningsprocedure is doorlopen. Naar verwachting is dat begin volgend jaar. De werkzaamheden duren ongeveer 6 tot 8 weken.

Werkzaamheden
Het aantal parkeervakken op de parkeerplaats wijzigt niet. Tijdens de werkzaamheden zijn echter een aantal parkeervakken niet beschikbaar. De werkzaamheden worden zo ingericht dat het aantal parkeervakken dat tijdelijk niet beschikbaar is zo laag mogelijk blijft. De werkzaamheden worden uitgevoerd door het bedrijf Amperapark.


Inloopavond
Maandag 20 november vindt er een inloopavond plaats in het gemeentehuis vanaf 19.00 uur. Alle inwoners en ondernemers van de gemeente Bergen zijn van harte welkom. Tijdens deze inloopavond heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen en meer informatie te krijgen over de zonnecarports. Vooraf aanmelden voor deze avond is niet nodig.

Meer informatie
Heeft u vragen en/of opmerkingen dan kunt u contact met ons opnemen via het Klant Contact Centrum, (0485) 34 83 83 of via e-mail info@bergen.nl

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT