Afbeelding
Foto: Gemma van den Akker

Eindejaars-Meditatie met Klankbad

Algemeen Hobby & vrijetijd

Siebengewald | In het kader van de jaarwisseling en de behoefte je als mens opnieuw te kunnen afstemmen, zal deze inspirerende meditatie op donderdag 28 december van 19.30 tot 21.30 uur plaatsvinden in de groepsruimte van praktijk Levensakker aan de Augustinusweg 10 in Siebengewald. 

Deze innerlijke reis meditatie biedt nieuwe inzichten en een boost voor je vertrouwen. Een herinnering waarop je kunt terugvallen, ook in moeilijke dagen. Een verfrissende kijk op de huidige tijd en het herinneren van je eigen zielskern, jouw eeuwigheidsbron. 

Vooraf is er een heerlijk klankbad, dan volgt de gezamenlijke meditatie waarin je via jouw bewustzijn ervaart dat je nog steeds openingen hebt om naar jezelf te buigen voor troost, liefdevolle aandacht en bemoediging. Op een diepere laag bewust worden hoe krachtig jij Bent. Een levendig impuls voor het nieuwe jaar. Door verbinding met gelijkgestemden werkt de meditatie nóg dieper.

De meditatie en de zacht resonerende vibraties van klankschalen zorgen voor heerlijk sfeervolle avond. Er is onbeperkt warme kruidenthee. Aanvang: 19.30 uur - 21.30 uur, Zaal open: 19.00 uur.
Aanmelden graag via de website www.levensakker.nl, via e-mail info@levensakker.nl of telefonisch op 0485 - 441 840. 

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT