Afbeelding
Foto: eigen

De Bessembienders hebben weer een pronkstuk in petto

Algemeen Carnaval

Siebengewald | Zoals elk jaar organiseert CV De Bessembienders weer hun pronkstuk van het seizoen, namelijk het Grote Prinsenbal. Tijdens deze avond kan worden genoten van muzikaal talent wat strijdt om de titel “Winnende Schlager 2024”. Ook hebben de beide dansgardes maandenlang geoefend om op deze avond voor het eerst hun nieuwe dans te presenteren en worden tevens een aantal nieuwe leden geïnstalleerd.

Het grote moment van deze avond is toch elk jaar weer het uitkomen van de nieuwe Prins van de Bessembienders. Tijdens een wervelende show, dit jaar in het thema “Olympic Games, Let The Games Begin!”, wordt de spanning langzaam opgebouwd richting dat grote moment waarop de nieuwe Prins in de spotlight zal staan. Dit uitkomen staat in de hele regio bekend als een knap staaltje performance, techniek en enthousiaste acteurs van de Raad van Elf.

Naast dit bomvolle programma is er ook volop tijd om gezellig samen Carnaval te vieren, bij te praten, polonaise te lopen en vooral “veul schik” te maken.

Zorg dat je deze prachtige avond vol dans, muziek, entertainment en gezelligheid niet mist!

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT