Afbeelding
Foto: Greenhabit

Gratis gezondheidsprogramma voor inwoners Noord-Limburg

Algemeen Maatschappelijke discussie

In samenwerking met acht gemeentes in Noord-Limburg en de Gezondste Regio wordt een hart programma aangeboden. Dit om terugval in de zorg te voorkomen en de zelfregie bij mensen thuis te vergroten. “We vinden het belangrijk dat iedereen mee kan doen”, aldus Greenhabit.

Regio Noord-Limburg investeert in de gezondheid van haar inwoners en stelt het gezondheidsprogramma van Greenhabit gratis beschikbaar. Speciaal voor de inwoners van deze regio zijn 100 gratis plekken gereserveerd.

Meld je aan!
Heb je een hogere bloeddruk of ben je herstellende van een hartoperatie? Dan is het 12-weekse programma misschien iets voor jou! Je leert dan ook hoe je gezonde gewoonten volhoudt.

Aanmelden kan via de Greenhabit website: https://greenhabit.nl/actueel 

Greenhabit is een wetenschappelijk bewezen programma en stimuleert mensen om gezond ouder te worden. Door duurzame gedragsverandering wordt de inzet van zorg voorkomen of uitgesteld en worden mensen via zelfregie van hun gezondheid weer veerkrachtiger en vitaler.

Hoe werkt het programma?
Na aanmelding via de website ontvang je een pakket met het Greenhabit boek, een waterfles en ingepakte beloningen. Daarbij download je de app en nodig je een vriend of familielid uit. Met deze persoon doorloop je samen het programma in 12 weken. Het programma lijkt op een adventskalender waarbij je dagelijks uitdagingen, uitleg en informatie krijgt om nieuwe gewoontes aan te leren. Het uitvoeren van de opdrachten en lezen van berichten levert punten op. Als je genoeg punten hebt, mag je een beloning uit de box van Greenhabit openmaken. Het Greenhabit programma ondersteunt je niet alleen bij het halen van je doelen op het gebied van gezondheid, maar ook bij je persoonlijke ontwikkeling.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT