Afbeelding
Foto: Chris Smits

Compleet nieuwe opzet kermistent Nieuw Bergen

Algemeen Hobby & vrijetijd Maatschappelijke discussie Ondernemers

Nieuw Bergen | Blij en opgelucht is Frank Visser van café Just-Inn dat de kermistent voor het dorp behouden blijft en dat de exploitatie ervan is overgenomen door Luke Kepser van De Pruuver. 

Tijdens de voorjaarskermis zal er op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 mei een feesttent komen te staan op de parkeerplaats bij Den Asseldonk. “We hebben geprobeerd om de tent op de parkeerplaats bij Mosaïque te plaatsen, dichtbij de kermis, maar helaas krijgen we daar geen vergunning voor”, aldus Mark Koenen namens de organisatie. Luke voegt daar aan toe dat er ook gekeken is om de zaal van de Asseldonk te huren, maar dan zou alles via Optiesport afgenomen moeten worden en dat is onbetaalbaar.

Voor Frank valt er een last van zijn schouders nu hij niet meer de verantwoording heeft over het tentfeest. Café Just-Inn zal tijdens de kermisdagen gewoon open zijn.

Kepser organiseert al jaren de Afferdense kermistent en heeft alle kennis, knowhow en hardware in eigen huis. 

De exacte invulling van het programma wil de organisatie nog niet prijs geven. Wel geven ze aan dat de vrijdag vooral voor de jeugd zal zijn, de zaterdag er een liveband zal komen en de zondag in het teken van smartlappen zal staan.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de Nieuw Bergse kermistent volg dan de Facebookpagina: Kermis in de tent in Nieuw Bergen

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT