Afbeelding
Foto: Spartaan

‘Asperge’ bridgedrive in de Klaproos in Siebengewald

Algemeen Hobby & vrijetijd Sport

Siebengewald | Op vrijdag 7 juni zal de 38ste Aspergebridgedrive plaatsvinden in MFC de Klaproos in Siebengewald. Nadat de organisatie vanwege de coronapandemie enkele jaren deze bridgedrive niet heeft kunnen laten plaatvinden, werd in 2022 weer opnieuw gestart. Destijds niet meer op de gebruikelijke locatie en met iets minder mensen.

“In 2023 hebben we weer een echte Aspergedrive kunnen organiseren met prijzen zoals we die gewend waren. Aan de eerste drie paren in elke groep (in totaal 6) hebben we een horeca-bon kunnen uitreiken. Dit was mogelijk door de overweldigende medewerking van restaurants uit onze regio, dit stellen wij zeer op prijs.”

Voor de aanstaande ‘Aspergedrive’ zijn bridgers van alle niveaus uitgenodigd om ingedeeld in zes groepen op sterkte, zes rondjes te bridgen. De organisatie hoopt op veel respons, zowel van de bridgers als ook van de sponsoren.

De kosten zijn 30 euro per paar, waarbij iedereen kans maakt op een van de prijzen, maar alle deelnemers gaan in ieder geval naar huis met een pond asperges afkomstig van Boerderijwinkel Cornelissen.

Heeft u interesse, kijk dan op https://23008.bridge.nl voor het inschrijfformulier en alle benodigde informatie.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT