Afbeelding
Foto: Frans Thonen

Pastoor vraagt kinderen te helpen met adventskransen

Algemeen Jeugd voor Jeugd Kunst & cultuur

Kom je ook een adventskrans maken? Pastoor Rick Blom nodigt kinderen in Bergen, Afferden en Siebengewald uit voor een knutselmiddag in hun woonplaats. Bedoeling is om een mooie adventskrans te maken voor de gezinsmis in de plaatselijke kerk. 

De knutselmiddag is in Bergen op maandag 21 november bij het OCB-Bergen van 14.30 tot 15.30 uur, in Afferden op dinsdag 22 november in basisschool ‘t Diekske van 14.15 tot 15.15 uur en in Siebengewald op donderdag 24 november in basisschool ‘t Kendelke van 14.15 tot 15.15 uur.

Je kunt je opgeven door een e-mail te sturen naar rickblom7@hotmail.com met vermelding van naam kind, welke school en groep en gegevens (telefoon/e-mail). Er wordt een bijdrage van 5 euro gevraagd en voor alle materialen wordt gezorgd. Probeer zelf wel wat groene takken mee te nemen. Ook zou het fijn zijn als er een ouder of iemand anders mee kan komen om te helpen. 

De adventskransen worden gezegend in de gezinsmissen op zaterdag 26 november 19.00 uur in de kerk van Siebengewald, zondag 27 november 9.30 uur in de kerk van Afferden en op zondag 27 november om 11.00 uur in de kerk in (Oud) Bergen.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT