Het nieuwe prinsenpaar Wim en Marlies heeft er veel zin in
Het nieuwe prinsenpaar Wim en Marlies heeft er veel zin in Foto: Annet Megens

Nieuw prinsenpaar bij de Offerse Pikkuls

Carnaval Carnaval

Afferden | Zaterdagmiddag 27 januari vond bij De Pruuver de gezellige Offerse kletsmiddag plaats met bekendmaking van het nieuwe prinsenpaar van SV de Pikkuls. 

Om 13.00 uur liep de zaal bij De Pruuver al snel vol en werden bezoekers getrakteerd op tafels met lekkers en een kop koffie met vlaai. Een half uurtje later begon het programma en zat de stemming er al goed in toen Pikkulsprins Wim en prinses Thea op de vrolijke noten van De Maastaler Muzikanten hun entree maakten. Het prinsenpaar heeft het afgelopen carnavalsjaar het prima gedaan en kon met een mooie preek het jaar afsluiten en waardig hun ambt neerleggen.

Na het vertrek van de Maastaler Muzikanten nam de Offerse PTT-band het over. Al improviserend zorgde zij er voor dat al snel de eerste polonaises rondgingen. Tel daarbij de diverse optredens van de Gezellige Nellies, dansgardes, Wej Drie en de Drie uut Offere op, dan is het te begrijpen dat de stemming in de zaal tot grote hoogte steeg en het publiek met volle teugen genoot. Een ander hoogtepunt was de uitkomst van het nieuwe prinsenpaar van de Pikkuls in de personen van prins Wim d’n Twedde met zijn prinses Marlies. Drie prinsenstellen waren getuige van de uitkomst van het nieuwe prinsenpaar: Prins Loek en prinses Aliya van De Sneuzels, Peijasprins Stef met Annalieke en het hoge bezoek uit het Bombakkesrijk, prins Marco met zijn in Offere geboren prinses Monique.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT