Kinderen op ontdekking in de krochten van het historische stadhuis
Kinderen op ontdekking in de krochten van het historische stadhuis Foto: Tourist Info Gennep

Kinderstadswandeling in de Herfstvakantie

Ingezonden Jeugd voor Jeugd Kunst & cultuur

Gennep | Een leuke tip voor in de Herfstvakantie! Ga samen met de stadsgids op pad door het oude centrum van Gennep en stap terug in de tijd. Op woensdagmiddag 18 oktober 2023 organiseert Tourist Info Gennep in samenwerking met de BIZ-ondernemers een wandeling voor kinderen van ongeveer 6 tot 12 jaar onder begeleiding van een heuse stadsgids.

Je wandelt door het centrum, klimt naar de bovenste verdieping van de Martinustoren en daalt af naar de kelder van het oude stadhuis. En tussendoor hoor je van de stadsgids spannende verhalen over vroeger. Er zijn plekken waar het er nog net zo uitziet als honderden jaren geleden! Ouders of opa’s en oma’s mogen natuurlijk ook meelopen. Of ze gaan even shoppen in Gennep en een kopje koffie drinken.

De hele kinderstadswandeling duurt ongeveer anderhalf uur en is in totaal circa twee kilometer. Zowel kinderen die op vakantie zijn in Gennep of omstreken als kinderen die in de gemeente Gennep wonen kunnen meedoen.

Maximaal 15 kinderen/ouders per groep, zijn er meer aanmeldingen dan worden extra gidsen ingezet.

Aanvang: 18 oktober om 14.00 uur. De Kinderstadswandeling start en eindigt bij de Tourist Info Gennep aan de Markt 1 en deelname is gratis.

Je kunt je tot 17 oktober 13.00 uur aanmelden voor de Kinderstadswandeling door een e-mail te sturen naar  touristinfo@visitgennep.nl of bel naar 0485 - 540 266  tijdens openingstijden van de Tourist Info Gennep.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT