Het 88-jarige 'jong talent' Rudolf Terlingen met zijn gedichtenbundel
Het 88-jarige 'jong talent' Rudolf Terlingen met zijn gedichtenbundel Foto: Gerrit Boer

Rudolf Terlingen presenteert gedichtenbundel

Kunst en Cultuur Kunst & cultuur Natuur

Afferden | In Paviljoen Bleijenbeek in Afferden vindt zaterdag 7 oktober om 14.00 uur de presentatie plaats van de gedichtenbundel ’Vogelpraat, niet alleen voor vogelliefhebbers’. Deze bundel is geschreven door ‘Rendier’, het alter-ego van Rudolf Terlingen die 15 jaar op Bleijenbeek woonde.

Terlingen is pas 12 jaar geleden begonnen met het schrijven van gedichten en omschrijft zichzelf als: ‘jong talent van 88 jaar’! De dichter blijkt behalve schrijver van kwalitatief bijzondere gedichten ook een onverwacht begenadigd presentator te zijn. Dat was althans de mening van de ongeveer zestig aanwezigen tijdens de eerste boekpresentatie in maart dit jaar.

De voordracht is opgedeeld in vier blokken van elk ongeveer vijftien minuten. De gedichten zijn deels humoristisch, deels iets serieuzer. De blokken worden muzikaal opgefleurd door accordeonist Jacques Schuiling. Eregast is Erik Jurgens en hij zal een exemplaar met een unieke bijlage, gesigneerd door de dichter, in ontvangst nemen.

Wie deze presentatie bij wil wonen kan zich opgeven via terli071@planet.nl of 06 - 2816 4419. Wie geïnteresseerd is in de aanschaf van een bundel dient een bedrag van € 17,50 over te maken op rek.nr. NL94 RBRB 0898 2873 08 o.v.v. Bundel Vogelpraat. Graag met vermelding van naam.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT