Servicepunt Maasduinen
Servicepunt Maasduinen Foto: Chris Smits

Niet alleen pakketjes, drank, veters en kapotte schoenen

Advertorial

Nieuw Bergen | Servicepunt Maasduinen (SPM) blijf haar diensten uitbreiden. Naast de DHL pakketservice ben je bij SPM ook van harte welkom voor glasvezeladvies, toeristische informatie of tips voor de redactie van MaasduinenCentraal en de Maasduinen Courant.

Radio
Binnen de muren van SPM is ook de radiostudio van Maasduinen Radio gevestigd. Het 100% lokaal station kun je 24/7 digitaal luisteren via computer, tab, telefoon of App.

HUB-diensten
Servicepunt Maasduinen fungeert ook als HUB functie tussen Slijterij Rob Takken en Schoenmakerij De Leest en de klant. Heb je kapotte schoenen of andere lederwaren, lever deze dan bij SPM in. Vervolgens neemt de schoenmaker contact met je op over de kosten en eventuele wensen. Na reparatie krijg je een betaalverzoek (Tikkie) en als deze voldaan is kun je jouw herstelde schoenen weer ophalen bij SPM. Ook alle overige producten van De Leest zoals veters, schoenpoets, inlegzooltjes en dergelijke kun je via SPM laten lopen.

Slijterij Rob Takken is de meest complete slijter van de regio. Voor een fles sterke drank, een heerlijk wijntje of een verrassend biertje, Takken heeft altijd een passend advies. Bestellen kan telefonisch of via WhatsApp op 06 130 40 415, nadat je de bestelling hebt doorgegeven krijg je een Tikkie, als deze betaald is kun je vanaf 16 uur je bestelling ophalen bij SPM.    

Snel internet is tegenwoordig een MUST, Limburg Glasvezel houd elke woensdagochtend tussen 9.30 en 12 uur een open inloop. Heb jij vragen over glasvezel internet kom dan langs en laat je door een specialist informeren. 

Ook voor druk- en printwerk ben je bij SPM aan het juiste adres, door een nauwe samenwerking met Van den Munckhof uit Venray kunnen wij alle vormen van druk en printwerk verzorgen. Voor meer advies loop eens binnen bij het servicepunt op plein Mosaïque.

Servicepunt Maasduinen is op werkdagen geopend van 10 tot 13 uur en van 16 tot 19 uur, en op zaterdag van 10 tot 13 uur. 

Hub Slijterij
Hub Schoenenservice

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT