Foto: Peelrand

“PEELRAND MATCH” vergroot jouw slagingskans op de woningmarkt!

Advertorial Ondernemers

Wanneer je op zoek bent naar een woning dan ken je Peelrand Select waarschijnlijk al. Hierin geef je aan wat je zoekwensen zijn en nog voordat de woning op de markt komt krijg je een sneak preview te zien. Zo ben je er altijd op tijd bij.

Peelrand Makelaardij heeft dit uitgebreid met Peelrand Match. Dit is een slimme module bedoeld voor woningzoekers die al in bezit zijn van een koopwoning. “We snappen namelijk goed dat je tijdens je zoektocht naar je nieuwe woning je huidige woning nog niet te koop wilt zetten. Dat is best spannend want voor je het weet is je huidige woning éérder verkocht dan je een nieuwe gevonden hebt”, vertellen Luuk en Niek, beide makelaar én de bedenkers van Peelrand Match. “Alleen, wanneer iedereen zo denkt, blijft er veel potentieel woningaanbod verborgen en wordt jouw kans op slagen veel kleiner!”

Peelrand Match lost dit probleem op. Het enige wat gebruikers hoeven te doen, is de kenmerken van zijn/haar huidige koopwoning kenbaar maken in Peelrand Match. Luuk stelt gerust: “Maak je geen zorgen, we gaan je woning nog niet te koop aanbieden en niemand anders kan deze gegevens zien!”

Hoe werkt dat dan?
“Samen met de slimme software achter dit systeem, gaan we op zoek naar jouw Match. We selecteren een zoeker met het profiel wat bij jouw huidige woning past, én we zoeken naar een Match gebruiker met de koopwoning die aan jouw zoekwensen voldoet. Door de zoekwensen en woningkenmerken van méérdere Match gebruikers te koppelen, kunnen we jouw nieuwe woning vinden én een koper voor je huidige woning. Zonder dat je woning live in de verkoop staat!”

Het is wel belangrijk dat je de gegevens goed en compleet invult, legt Luuk uit. Hoe beter de kwaliteit van deze gegevens, hoe groter de slagingskans is.

“Wanneer we een potentiële Match hebben gevonden, nemen we vrijblijvend contact met je op om de vervolgstappen te bespreken”. Het aanmelden is gratis en kan via www.peelrandselect.com. Klik dan onderaan op de knop “Match” en vul je profiel in.

“Het gaafste is dat we met Peelrand Match linkjes kunnen leggen die voorheen onmogelijk waren. Het gaat niet om 1-op-1 woningruil, dat bestond al lang. We kunnen tot maar liefst 4 schakels toevoegen, waardoor succes snel mogelijk is. Het nuttig inzetten van waardevolle data is een belangrijke taak die we als makelaars hebben. Met Peelrand Match hebben we dit echt naar het niveau van 2023 weten te tillen. Het algoritme in de software zorgt dat de kans op slagen groot is! Voor nu is het vooral belangrijk dat zo veel mogelijk woningzoekers zich aanmelden. Daarna is het aan ons om in actie te komen!”.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT